BonPizza - pec na pizzu pro nástavec STANDARD BonBiza
Pec na pizzu BonPizza pro váš gril BonBiza je v dnešní době velmi oblíbený doplněk. S pečením na planche je to trend poslední doby. To je také důvod, proč v BonFeu vyvinuli BonPizzu. Příslušenství, které vám umožní rychle přeměnit BonBizu - na pec na pizzu, která je vytápěná dřevem.
Kategorie: | BONFEU |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 15.5 kg |
S BonPizzou můžete upéct i lahodnou Focacciu. Celá BonPizza je navržena tak, aby teplo zůstalo uvnitř a aby pizza kámen rychle dosáhl správné teploty pro pečení vynikající pizzy. Součástí je pizza kámen. Mírným nadzvednutím víka troubu snadno otevřete a zavřete. Teplotu můžete navíc sledovat na integrovaném teploměru.
Pro fungování BonPizza je potřebný nástavec GRIL STOJAN STANDARD.
Pec na pizzu se skládá ze základní desky, pizza kamene a víka. Aby byla pizza pěkná a křupavá, musíte kámen na pizzu řádně rozpálit!
ZÁKLADNÍ POSTUP:
- Nechte rozpálit pec na pizzu a mezitím si připravte pizzu.
- Troubu otevřete zvednutím nebo otočením víka.
- Nyní můžete pizzu zasunout do pece na pizzu a sledovat teplotu a čas.
- Víko se snadno uchopuje za velkou rukojeť, která se nezahřívá.
Teplota se může lišit v závislosti na prostředí, kvalitě a druhu použitého dřeva. Trouba může dosáhnout teploty přibližně 250 stupňů Celsia. Před použitím se ujistěte, že je trouba zavřená a vyhřívaná nad plamenem po dobu 20-30 minut. Při otevírání trouby se ujistěte, že jste víko mírně nadzvedli, aby se plynule otočilo. Výhodou držadla je, že se nezahřívá. Uvědomte si, že příliš časté otevírání trouby vede ke ztrátě tepla. Pro zjištění teploty slouží integrovaný teploměr.
Pizza pec BonPizza ve stručnosti:
- Pěkná pec na pizzu pro BonFeu BonBiza
- Snadné umístění na BonBiza
- Vysoce kvalitní těžká ocel
- Ø 42 cm
- Víko s praktickou rukojetí
- Křupavé pizzy z pece na pizzu
- Pizza kámen v ceně
Rozměry: 42,5 x 42,5 x 16
Váha: 15,5 kg
Poznámka! Pec na pizzu BonPizza nefunguje dobře na ohništích 60cm s planchou 60 cm, protože oheň nemá dostatek kyslíku a tudíž většinou nevyvine dostatečnou teplotu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.