VENKOVNÍ VAŘENÍ NA OHNI JE ZÁLEŽITOSTÍ CELÉHO ROKU! ZAHRADNÍ KRBY, ZAHRADNÍ GRILY, ZAHRADNÍ KAMNA, ZAHRADNÍ OHNIŠTĚ

Pizza pec ALFA Nano wood - vyzkoušeli jsme

"Vynikající venkovní pizza pec na dřevo. Pec je určena pro domácí využití na Vaší terase, zahradě - a palivem je dřevo. Po vybalení jsou tyto připraveny k použití a vy nemusíte dělat žádné stavební práce."

Tolik informace od výrobce. My jsme si pec vyzkoušeli a funguje opravdu dobře. Zkoušeli jsme dva různé způsoby přípravy a oba dva dopadli výborně. 

PIZZA - o dobré pizze rozhodují kvalitní suroviny a vysoká teplota při přípravě. Hlavně ta teplota bývá dost problém při přípravě domácí pizzy. S pecí na pizzu získáte pomocníka pro vaše venkovní prostory a užijete si venkovní vaření na ohni. A nemusíte se omezit pouze na pizzu. V peci hravě upečete maso, rybu a nebo sladký koláč.

ALFA Nano wood během velmi krátké chvilky vytvořila teplotu okolo 400 C(lze i více). Pro zatápění a samotné topení jsme používali suché dřevo s menším průměrem. To umožní velmi rychle vytvořit vysokou teplotu. Můžete používat na drobno štípaná polena - já používal suché větve z naší zahrady. Samotné pečení je pak otázka opravdu chvilky. Pizzu jsme během přípravy jednou otočili a při přípravě zkontrolovali. Dobu pečení si lehce "nastavíte" při přípravě první pizzy a u dalších jí už jen dodržujete (při cca stejné teplotě).

Vyzkoušeli jsme také pečení marinovaného masa. Dopadlo to výborně. V relativně krátkém čase připravíte různé druhy jídla, podle chuti a výběru.  Potěšíte rodinu, přátele a vaření na zahradě bude zase zábavnější. 

Více informací: https://www.redgarden.cz/pizza-pec-alfa-nano-wood--medena/