VENKOVNÍ VAŘENÍ NA OHNI JE ZÁLEŽITOSTÍ CELÉHO ROKU! ZAHRADNÍ KRBY, ZAHRADNÍ GRILY, ZAHRADNÍ KAMNA, ZAHRADNÍ OHNIŠTĚ

Pizza pec ALFA Nano wood, měděná

Vynikající venkovní pizza pec na dřevo. Pec je určena pro domácí využití na Vaší terase, zahradě - a palivem je dřevo. Pec je díky patentované technologii FORNINOX, která kombinuje žáruvzdorný podklad s nerezovou konstrukci a využívá proudění horkého vzduchu, kdy pak díky speciální izolaci trvá nahřátí pece na plný výkon pouze až 15 minut. Užijte si vaření, grilování a pečení jídla v peci na dřevo.

Skladem
Kód: ALFA-01
Značka: ALFA
30 990 Kč 25 611,57 Kč bez DPH
Kategorie: ZAHRADNÍ KAMNA, GRILY A OHNIŠTĚ
Hmotnost: 52 kg

Po vybalení jsou tyto připraveny k použití a vy nemusíte dělat žádné stavební práce. Objevte naše báječné recepty a užijte si na své zahradě více zábavy s jedinečným produktem na grilování, grilování, pizzu, pečeně a dezerty. Alfa je světovým lídrem ve výrobě rezidenčních pecí na dřevo a plyn pro zahrady a venkovní kuchyně.

Alfa pece jsou určeny výhradně pro domácí použití do venkovních kuchyní nebo na zahradu. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči nepříznivému počasí, vlhkosti a mají vysoké izolační schopnosti.

Přenosná pec pro přípravu pravé pizzy při vysoké teplotě. Díky patentovanému deflektoru Alfa postupně vychází teplo z kouřovodu a zajišťuje vynikající výkon pece. Ústí trouby je navrženo tak, aby maximalizovalo teplo varné komory a aby se pizza uvnitř lépe otáčela.

Sestavení zabere pět minut: stačí přišroubovat vyrovnávací nožičky, vložit kouřovod a komínový nástavec a párty může začít!

Parametry pece ALFA Wood

  • Palivo: suché dřevo
  • Doba nahřátí: min 15 min
  • Maximální teplota 500 °C
  • Pečení pizzy/ pečení chleba: 1 ks/1-2 Kg
  • Rozměry: 73 x 48 /105 (s komínem) x 55 cm (Š x V x H)
  • Rozměr pečící plochy: 60 x 40 cm (Š x H)
  • Barva: Měděná
  • Rozměry včetně podstavce: 73 x 192 x 55 cm ( Š x V x H )
  • Hmotnost: 54 Kg
  • Podstavec není součástí balení

PIZZA PEC WOOD:

  • 3 hodiny předem pečením si rozdělejte těsto a vytvořte koule o hmotnosti 250 g.
  • Rozpalte pec za cca 15 minut (až 30 minut)
  • Těstové koule rozválejte a doplňte o ingredience na Vaší pizzu
  • Vložte do pece a pečte při 500 °C
  • Pizzu upečte za 90 sekund tak, že ji několikrát otočíte, aby se rovnoměrně propekla.
  • Vyjměte pizzu z trouby, nakrájejte - podávejte. Jste skvělý kuchař pizzy! 
    Dobrou chuť!

 Zapálení

  • Uprostřed pece - v koši na spalování dřeva - vytvořte hranici ze dřeva na podpal.
  • Jakmile se dřevo vznítí, přidejte malá polena (maximální průměr 3 cm).
  • Po 10ti minutách přesuňte oheň na opačnou stranu než je pyrometr a dno pece očistěte např. kartáčem.
  • Chcete-li urychlit zahřívání, nechte dvířka po dobu 5 minut mírně otevřené a počkejte, až se šamotové cihly úplně zahřejí.

nano-alfa-forni-outdoor-cooking

Udržování velkého plamene

  • Asi po 25 - 30 minutách sejměte dvířka. Nyní je pec připravena péct chutné pizzy!
  • Pizza musí být pečena s velkým plamenem, zatímco chléb a koláče jsou pečeny pomocí uhlíků a horké pece.

nano-wood-fired-pizza-oven

 

Uhašení ohně

  • Chcete-li oheň uhasit, zavřete dvířka a počkejte, až se vytvoří popel.
  • Po vychladnutí pece vyjměte z pece popel.


Díky patentovanému systému odvodu spalin a tvaru pece cirkuluje horký vzduch uvnitř tak, že se jídlo připravuje rovnoměrně a ze všech stran. Využití tepla je při této řízené cirkulaci velmi efektivní a hospodárné.

 

funkce ALFA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: