VENKOVNÍ VAŘENÍ NA OHNI JE ZÁLEŽITOSTÍ CELÉHO ROKU! ZAHRADNÍ KRBY, ZAHRADNÍ GRILY, ZAHRADNÍ KAMNA, ZAHRADNÍ OHNIŠTĚ

Sriracha medové chilli - koření

 

Překvapivě pálivé, kořeněné a jemně sladké, perfektní s kuřecím nebo vepřovým masem.

značka: BBK LAB

 

dodání do 10 dní
Kód: CS-TINS_SHHC
Značka: COEO Design
446 Kč 369 Kč bez DPH
Kategorie: ZAHRADNÍ KAMNA, GRILY A OHNIŠTĚ
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.175 kg
ALL REST 35
Novinka Tip

Zapékací marinády jsou suché marinády , které dodávají chuť masu, zelenině a rybám . Mají tu zvláštnost, že dodávají jídlu vynikající chuť a vytvářejí na něm krásnou kůrku.

OKOŘEŇTE TO!

Nabízíme pouze přírodní produkty, bez přísad, chemikálií a zbytečných cukrů!
Dbáme na spolupráci se spolehlivými partnery a certifikovanými farmáři z celého světa, abychom zajistili čerstvost a nejlepší kvalitu koření. S řadou koření, směsí a solí BBK LAB vás zavedeme do exotických zemí napříč kontinenty a kulturami.
Od bazarů severní Afriky, přes uličky Asie až po farmy Jižní Ameriky, cestujeme po světě, abychom se setkali s oddanými a kvalifikovanými partnery, kteří vám přinesou chutě světa v zhuštěné verzi, která se vám vejde do ruky!

 

TIPY OD BBK

Klasická sladká a pikantní chuť Carolina BBQ, ideální k žebírkům, trhanému vepřovému masu, kuřeti, hrudí a dalším oblíbeným grilovaným pokrmům. Před grilováním nebo uzením maso důkladně vetřete; Přikryjte a dejte do chladničky až na 24 hodin, než bílkoviny pomalu rozmícháte. Druhou vrstvu naneste těsně před grilováním nebo uzením a vychutnejte si výraznou, lehce sladkou a lehce octovou chuť kávy Americana . Zapékací marinády

jsou suché marinády , které dodávají chuť masu, zelenině a rybám. Mají tu zvláštnost, že dodávají jídlu vynikající chuť a vytvářejí na něm krásnou kůrku. Marinované pokrmy patří do rodiny marinád, ale liší se v několika ohledech. Marinády se také aplikují na jídlo, ale nechají se působit o něco déle. Na rozdíl od marinád se směsi na zahušťování skládají pouze ze suchých ingrediencí, které vždy obsahují sůl, cukr a koření. Jak používat RUBS? Do masa by se měly ručně vtírat přísady, aby pronikly a přilnuly k masu. Malým trikem navíc je začít tím, že maso potřete trochou oleje nebo kečupu, což umožní, aby se ingredience vytvořily jakousi pastou, která se po uvaření promění v opravdu lahodnou kůrku.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola