VENKOVNÍ VAŘENÍ NA OHNI JE ZÁLEŽITOSTÍ CELÉHO ROKU! ZAHRADNÍ KRBY, ZAHRADNÍ GRILY, ZAHRADNÍ KAMNA, ZAHRADNÍ OHNIŠTĚ

COEO vyhrál prestižní IF DESIGN AWARD 2024!

Francie, 1. března 2024
Francouzský startup COEO je vítězem iF DESIGN AWARD, jedné z nejrenomovanějších designových cen na světě.


Ohniště TRIO se tímto oceněním řadí mezi nejprestižnější produkty vedle renomovaných značek jako Adidas, Apple, Haier, Mercedes Benz. iF International Forum Design GmbH, nejstarší nezávislá designérská organizace na světě se sídlem v Hannoveru, každoročně pořádá iF DESIGN AWARD.

Ohniště TRIO bylo porotou složenou ze 132 nezávislých odborníků z celého světa vyhlášeno vítězem díky svému jedinečnému designu a různým charakteristickým vlastnostem, které přineslo na trh od svého uvedení v březnu 2020. V roce 2020 jeho tvůrce Yannick Bonfort, přijal výzvu vytvořit produkt s jednoduchým vzhledem, ale s četnými technickými specifikacemi navrženými tak, aby uspokojil jednotlivce i profesionály. Ohniště TRIO je již v tisících domácností a používají ho studenti Lyfe Institute (dříve Paul Bocuse Institute) k výuce v různých variantách vaření na ohni.

Konkurence byla velká: v 72 zemích bylo podáno téměř 11 000 žádostí s vyhlídkou na získání značky kvality iF. Toto ocenění potvrzuje, že TRIO je budoucností designu a fungčnosti grilu, který byl vybrán pro kombinaci svého tvaru, funkcí, odlišujících prvků, které jej tvoří (materiály, příslušenství) a dopad, který má na sektor venkovního vaření. TRIO je od svého uvedení na trh před 4 lety skutečnou revolucí a toto ocenění potvrzuje inovativní povahu jeho designu!

Více informací o ohništi TRIO najdete v sekci „Winners & iF Ranking“ na ifdesign.com:
https://ifdesign.com/en/winner-ranking/project/the-trio/642863


 

 

O COEO
FRANCOUZSKÁ ZNAČKA
značka COEO vznikla na jihu Francie (Cévennes) v roce 2020 s touhou vytvořit kuchařské pomocníky pro všechny, kteří rádi vaří venku! Od našeho uvedení na trh naše produkty oceňují profesionální i soukromí kuchaři na všech kontinentech! 

Další náš gril KAMADO QUATRO byl rovněž oceněn IF DESIGN a German Design Award 2024. Již působíme v 16 zemích mimo 
Francie.